DOBRO DOŠLI NA STRANICU

 

RUKOMETNE ŠKOLE VUČIĆI

 

 

 

 

... NASTAVAK RADA ...

 

Poštovani roditelji,

S obzirom na postupno ukidanje mjera i zabrana rada, IO RŠ Vučići je odlučio nastaviti s individualnim treninzima koordinacije, motorike, te tehnike rukometne lopte po programu koji je sastavljen sukladno odlukama i preporukama Stožera civilne zaštite.

 

Također i naš ljetni rukometni kamp zadovoljava sve kriterije Stožera (rad u malim grupama, rad na otvorenom...), pa ćemo i dalje nastaviti prihvaćati prijave za isti sve do popunjenja kapaciteta u terminu od 20. do 27. lipnja... jedino smo ovdje za sada ograničeni s kapacitetom kampa, ali s obzirom na broj prijavljenih - sigurno će se kamp održati.

Molimo roditelje da eventualne neplaćene uplatnice koje su djeca dobila još u veljači (ili one koje možda niste dobili, a znate da bi trebali...) podmirite jer imamo jako puno dužnika za članarine za period u kojem smo održavali treninge...

 

A svima onima koji su mislili na nas u ovo vrijeme korona krize i uplatili nam na račun rukometne škole članarinu za mjesec travanj ili donaciju za opstanak rada škole (Barešić, Biočić, Bulat, Gajić, Majcenić, Majetić, Matošević, Medić, Pehar, Pokrovac, Rauh Petrović, Višek, Županek i Župić) - veliko HVALA... a u znak zahvalnosti smo za njihovu djecu pripremili male poklone koje će dobiti na slijedećem treningu. 

IO RŠ Vučići

 

 

 

  

 

  

 

   

  

 

  

 

 

  

Školska godina 2019./2020.

 

počinje 09.09.2019. i traje do 17.06.2020.

  

To je i period u kojem ćemo vršiti obuku djece u rukometu.

 

 

 Da bi upisali dijete u program RŠ Vučići ispunite slijedeći formular :

 

 

  

uplatite iznos upisnine od 150,00 kn na IBAN : 

  

HR4725000091101297541  (RŠ Vučići) 

ili

HR0924020061100722304 (RŠ VG Vučići 2014)

 

 

i pošaljite ispunjen formular i potvrdu o uplati na:

info@rs-vucici.hr


Potvrdu o upisu djeteta ćete dobiti u povratnom mailu.

 

Ukoliko želite - možete na iste račune uplatiti i kompletnu godišnju članarinu u iznosu od 1.800,00 kn (+ upisnina od 150,00 kn)

 

 

 

 

    

Od 2017. škola ima i službene prostorije u Zvonimirovoj 73...

  

 

Nekad zapušteni prostor dobili smo na korištenje od Ministarstva za upravljanje državnom imovinom, te uz puno truda i pomoći roditelja Kaiser, Banić, Crnčević, Čičak, Barešić, Benček i Gavrić... kao i uz veliku pomoć MD grupe i Printgrupe dobili smo jedan impresivan mali prostor u kojem djeca mogu na jednom mjestu vidjeti trofejnu sobu, a roditelji razgovarati s trenerima o svom djetetu i njegovom razvoju... a naravno - svaka pomoć školi u bilo kojem pogledu će biti uvijek dobrodošla...

 

 

   


Vaš  Vučko