Biograd na Moru

20. - 27. 06. 2020.

 

Ovogodišnji ljetni kamp je dugo vremena bio pod upitnikom zbog pandemije uzrokovane virusom Covid-19. Ipak, na našu sreću, mjere su popustile i dobili smo odobrenje za održavanje kampa uz pridržavanje epidemioloških uvjeta.

To je jedan od razloga zašto je ovogodišnji kamp bio ograničen na manji broj djece... ali ovoga puta su bili s nama oni najzagriženiji, kojima je rukomet na prvom mjestu i koji su željni usavršavanja stečenog znanja i savladavanja novih individualnih mogućnosti.

 

 

 

Nikada nismo imali toliko djece iz različitih klubova (dijelom i iz razloga jer je kamp HRS-a otkazan), pa smo na treninzima imali djevojke iz RK Brod, RK Lokomotiva, RK Zelina, ŽRK Zaprešić, kao i dečke iz RK Dinamo, RK Medveščak ZG, RK PPD Zagreb, MRK Sesvete, te naravno polaznike RŠ Vučići.

 

Sjajno vrijeme svih 7 dana kampa omogućilo nam je održavanje 12 kvalitetnih treninga, nova prijateljstva koja smo stekli i nova znanja koja su svi upijali sa velikim entuzijazmom. Osmijeh na licima svih nakon nezaboravnog tjedna u Biogradu na Moru nam garantira da ćemo i iduće godine vidjeti većinu na ljetnom rukometnom kampu.

 

Ovo je dio atmosfere s ovogodišnjeg ljetnog kampa :

(kliknite na sliku da se poveća)

 

... i trening i kupanje...

 

... ili zabava na plaži ...

 

 ... međusobno druženje, ali i s Markom Mamićem...

  

 ... propriocepcija...


 

 

 

 ... individualni treninzi...


 

 ... rad u parovima...

 

 ...rad na tehnici...

 

... i puno igre...   

 

 

 ... to je u najkraćim crtama ljetni kamp 2020.

 

 

čekamo Vas na jesen na treninzima... i na idućem ljetnom kampu...

rezervirajte svoje mjesto - od 19. do 26. 06. 2021.