UVODNA RIJEČ...

 

  

"Čestitam Vam što ste izabrali rukomet kao sport jer je danas mnogo lakše trenirati nogomet, odbojku ili košarku. Rukomet mogu trenirati samo pametni ljudi, jer je to kombinacija svih sportova, najkompleksniji od svih... Dobar rukometaš mora biti dobar čovjek koji je spretan, okretan, čvrstog karaktera... Rukomet je najkreativiniji sport u kojem treba puno ideja, i zato je jako težak, ali zato mnogo dobiješ od rukometa, i kao čovjek i kao sportaš... " (V.Vujović)

 

Ovo je dio govora nogometnog trenera, ali vrijedi i za rukomet : 

"Malu djecu ne zanima što ste umorni i želite spavati do podneva. Prava je briga kad ste zabrinuti za budućnost male osobe koju ste donijeli na svijet. To je prava poteškoća. Što god da se dogodi na nogometnom terenu, nije ništa u usporedbi s tim. Ponekad me ljudi pitaju zašto sam uvijek nasmijan. Čak i nakon što izgubimo utakmicu, ponekad se i dalje smiješim. Smijem se zato što sam shvatio da nogomet nije život i smrt nakon što mi se rodio sin. Mi ne spašavamo živote. Nogomet nije nešto što bi trebalo širiti bijedu i mržnju. Nogomet bi trebao biti nadahnuće i radost, posebice za djecu. Mislim da se 98 posto nogometa vrti oko toga kako se nositi s neuspjehom, a i dalje se smiješiti i pronalaziti radost u igri sljedećeg dana." (J.Klopp) 

Rukomet je najtrofejniji sport u Hrvatskoj, a Hrvatska iako mala površinom je jako velika po broju talentirane djece.
 

Želja nam je da tu djecu usmjerimo na pravi put - put sporta, a maknemo ih što dalje od svih ovisnosti koja se pojavljuju u ova moderna vremena.

 

Svako dijete koje zavoli sport kroz rad u ovoj rukometnoj školi bit će naša velika satisfakcija i znak da smo uspjeli u svom naumu.

  

 

Nova školska godina 2019./2020.

 

će biti 11. godina našeg rada s djecom, a

 

ući ćemo u nju kao škola koja je bila

 

Prvak Hrvatske u mini rukometu 2015. 

Prvak Hrvatske u super mini rukometu 2016.

Pobjednik Eurofesta 2016., te

osvajač 90 međunarodnih turnira

 

 

PRIDRUŽITE NAM SE, POSTANITE I VI VUČIĆI !

 

Zato još jednom zajednički poziv svim limačima i limačicama, njihovim roditeljima, djedovima i bakama: 

DOBRO NAM DOŠLI!
  

Veselimo se zajedničkom druženju i suradnji u sportskom odgoju naše djece.