VAŽNE OBAVIJESTI ZA RODITELJE DJECE

 

KOJA IGRAJU U KLUBOVIMA :

 

 

  

Dogovorom predsjednika RŠ Vučići i RŠ VG Vučići 2014. s klubovima s kojima surađujemo :

 

 

- djevojke koje igraju za ŽRK Dubrava (a ponikle su u RŠ Vučići) će u školskoj godini 2017./2018. biti i dalje članovi RŠ Vučići s svim njihovim pravima i obvezama (iako su izašle iz osnovne škole) - SURADNJA S ŽRK DUBRAVA SE PREKIDA 31.05.2018.

S obzirom da RŠ Vučići nije u članstvu HRS-a - svi članovi ŽRK Dubrava mogu i dalje nakon prekida ove suradnje biti članovi RŠ Vučići, te trenirati i nastupati za našu školu jer se ona tretira isto kao i da treniraju i nastupaju za svoju školu kao vanškolsku aktivnost... bez obzira na stegovne i nekakve druge novonastale pravilnike predsjednika ŽRK    

 

 

- dječaci koji igraju za RK PPD Zagreb (a upućeni su tamo od strane RŠ Vučići i imaju potpisane Ugovore o sportskom usavršavanju) će u školskoj godini 2017./2018. biti i dalje članovi RŠ Vučići s svim njihovim pravima i obvezama

  

 

 - dječaci koji igraju za RK Pavleki (a upućeni su tamo od strane RŠ Vučići i imaju potpisane Ugovore o sportskom usavršavanju) će u školskoj godini 2017./2018. biti i dalje članovi RŠ Vučići s svim njihovim pravima i obvezama

  

 - dječaci koji igraju za MRK Sesvete (a upućeni su tamo od strane RŠ Vučići i imaju potpisane Ugovore o sportskom usavršavanju) će u školskoj godini 2017./2018. biti i dalje članovi RŠ Vučići s pravima i obvezama prema klubu

  

 

 

ZA ONE RODITELJE KOJI JOŠ NISU UPOZNATI S NEKIM PRAVILIMA MINI RUKOMETA I NAŠE ŠKOLE :

 

Momčad u mini rukometu se sastoji od deset ravnopravnih igrača od kojih jedan mora imati funkciju vratara (koji ima zabranu prelaska centra). Svaki igrač može u igri zamijeniti vratara, ali prijavljeni  vratar ne smije zamijeniti igrača.

Rukomet nije nogomet u kojem imamo početnu postavu i zamjene. Jedan igrač može nebrojeno puta za vrijeme igre ulaziti u igru i izlaziti iz igre, shodno odluci trenera koji vodi ekipu. Odluka o tome kojih deset klinaca je u selekciji za određen turnir, njihov raspored i minutažu u igri donosi isključivo trener koji će tu ekipu voditi na turniru. Roditelji koji nisu zadovoljni takvim pravilom neka nas na vrijeme upozore, pa ćemo njihovo dijete izostaviti od takovog „stresa“ zbog neigranja brisanjem sa liste igrača koji će ići na turnir. Trenerima je ionako veliki stres vođenje ekipa na velikim turnirima, pažnja o djeci tijekom cijelog dana, te borba za nagrade kako bi se djeca sa osmijehom na licu vratila s turnira puna dojmova... i nije nam potrebno prigovaranje i miješanje roditelja nezadovoljstvom djetetovom minutažom koje onda nametnu i samom djetetu.

 

Još jednom Vas sve molim da pročitate

KODEKS PONAŠANJA RODITELJA

jer nepridržavanjem istoga bit ću prisiljen umiješati se trenerima u izbor selekcija za turnire.

Želim da na turnirima imamo vesele klince i još veselije roditelje, da se s osmijehom i veseljem sjećamo putovanja i turnira na kojima smo bili, a ne da nam se vuku repovi i nezadovoljstvo pojedinaca minutažom djeteta na turniru. 

Pročitajte i ovaj tekst koji govori o ponašanju roditelja na natjecanjima...

 

 

Predsjednik RŠ Vučići, Dean Vučić

 

  

  

 

 

 


 

U ova recesijska vremena borimo se sa svim nedaćama koje nosi kriza, ali trudimo se da opet osiguramo što bolje i što kvalitetnije uvjete.

 

Također ponavljamo da i svaki roditelj može biti punopravni član naše rukometne škole plaćanjem godišnje članarine, te samim time i sticanjem svih povlastica i prava koje imaju juniorski članovi (osim naravno treniranja i natjecanja).

 

Stoga pratite i dalje naš web portal gdje ćemo redovito objavljivati sve informacije i zanimljivosti.

  

 

 

 

 

Zainteresirani se mogu doći i upisati u našu rukometnu školu na terminima treninga tijekom cijele školske godine.

 

NA UPIS BUDUĆI POLAZNIK MORA DOĆI U PRISUSTVU RODITELJA !

 

   

Pri upisu treba znati slijedeće podatke : 

   

- OIB roditelja i polaznika  

 - kontakt podatke djeteta i roditelja    

- podatke o školi 

- eventualna ograničenja u tjelesnoj naobrazbi polaznika

  

Prilikom upisa roditelj : 

 

- ispunjava osobni karton polaznika  

- potpisuje Ugovor o športskom usavršavanju    

- uplaćuje upisninu u program školske godine 2018./2019.

  

Za vrijeme upisa treneri RŠ Vučići :

 

 

- obavljaju antropometrijska mjerenja polaznika

 

- fotografiraju polaznika za osobne kartone, iskaznice i web

 

- ukoliko je moguće obavljaju i inicijalna testiranja polaznika

 

Nakon upisa u RŠ Vučići, polaznik će u najkraćem roku dobiti člansku iskaznicu kojom ostvaruje sve pogodnosti i popuste kod sponzora i pokrovitelja rukometne škole.