5. TURNIR U ORGANIZACIJI RŠ VUČIĆI 

 ZG-VG KUP 2015.

 

 

  

  

Zahvalili bi se svim sudionicima turnira na dolasku na ovaj tradicionalni turnir u vrijeme Adventa, na prikazanim igrama na terenu, na besprijekornom ponašanju djece, trenera, i njihovih navijača, na fenomenalnom druženju svih sudionika - i djece i trenera i roditelja oba dana turnira.

 

ZG-VG KUP 2015. u brojkama izgleda ovako :

   

nastupilo : 55 ekipa

odigrane : 154 utakmice

podijeljeno : 604 medalje + 18 pehara + 30 majica "5 za 5"

 

Vjerujemo da su svi na povratku kućama bili puni pozitivnih dojmova, da su dječja lica bila ozarena osmjehom i željom za daljnjim treniranjem i radom, te iščekivanjem novog turnira, vjerujemo da su nosili medalje po razredima, školama i da će tako privući još djece u klubove i škole koji su nastupali ovog vikenda na turniru, za nas, najljepšeg sporta na svijetu.

 

Turnir je u subotu otvorio zamjenik župana Zagrebačke županije, gospodin Rudolf Vujević, a zatvorio u nedjelju glavni tajnik Zagrebačkog rukometnog saveza, gospodin Kazimir Ilijaš... a pobjednici 2015. su :

 

djevojčice - 2005. i mlađe :  DRŠ ALEN MIHALJ (Slovenjgradec - SLO)
djevojčice - 2006. i mlađe :  RK LAURUS (Velika Ludina)
djevojčice - 2007. i mlađe :  ŽRK OGULIN
dječaci - 2005. i mlađi :  RK KOZARA (Kozarska Dubica - BiH)
dječaci - 2006. i mlađi :  RŠ VUČIĆI
dječaci - 2007. i mlađi :  RK VALPOVKA (Valpovo)

 

 

Zahvalili bi se ovdje svima na pomoći u realizaciji ovog turnira:

 

Prije svega veliko HVALA Zagrebačkoj županiji, gradu Velika Gorica, te Zagrebačkom rukometnom savezu i Zboru rukometnih sudaca Zagreb koji su nam osigurali dvorane za natjecanje, nagrade za sve sudionike, te suce na koje nitko nije imao prigovora.

 

Organizacijski su nam pomogla djeca iz ŽRK Dubrava i RK PPD Zagreb ponikla u našoj rukometnoj školi, te roditelji naših članova koji su se trudili biti stalno na usluzi i bez kojih ovakav turnir ne bi bilo moguće realizirati.

 

HVALA VAM SVIMA OD SRCA !!!