S obzirom da se veliki rukometni turnir u Bijeljini svake godine održava 5. kolovoza kada smo mi na ljetnom odmoru - na poziv organizatora odazvali smo se kako bi odigrali tzv. "finalne utakmice" s pobjednicima turnira - prijateljima i domaćinima iz RK Bijeljina.

 

 

A ti domaćini su nam priredili nezaboravno druženje... bilo je tu i ćevapa i janjetine i pizze, i nogometa i rukometa, i vožnje vlakićem i skakanja po etno selu Stanišić... ali i onih doživljaja koje pruža boravak u hotelu, 24 sata s prijateljima s kojima treniramo i igramo ovaj najljepši sport.

 

 

 

Finala su se igrala na središnjem gradskom trgu, a moramo priznati da su nas naši Vučići oduševili. Nisu se prepali betonske podloge, nije ih smetala ni velika vrućina ni sunce koje je nemilosrdno pržilo... jednostavno su igrali na gornjoj granici svojih trenutnih mogućnosti i pokazali publici svu raskoš talenta koji imaju - od dodavanja iza leđa, dodavanja s pogledom na drugu stranu, duplih pasova, blokada, lobova ili sjajnih asistencija. Užitak ih je bio gledati kako uživaju u svakom trenutku ovog vikenda.

 

 

 

...i da - u sve tri kategorije smo dominirali... a Vice Badurina je proglašen za najboljeg strijelca i MVP turnira...

 

 

Bijeljina, 22.-23.09.2018.