VAŽNE OBAVIJESTI ZA RODITELJE DJECE

  

KOJA IGRAJU U KLUBOVIMA :

 

 

  

Dogovorom predsjednika RŠ Vučići i RŠ VG Vučići 2014. s klubovima s kojima surađujemo :

 

 

- djevojke koje igraju za ŽRK Dubrava (a ponikle su u RŠ Vučići) će u školskoj godini 2017./2018. biti i dalje članovi RŠ Vučići s svim njihovim pravima i obvezama 

 SURADNJA S ŽRK DUBRAVA SE PREKIDA 31.05.2018. -

 

S obzirom da RŠ Vučići nije u članstvu HRS-a - svi članovi ŽRK Dubrava mogu i dalje nakon prekida ove suradnje biti članovi RŠ Vučići, te trenirati i nastupati za našu školu jer se ona tretira isto kao i da treniraju i nastupaju za svoju školu kao vanškolsku aktivnost... bez obzira na stegovne i nekakve druge novonastale pravilnike predsjednika ŽRK  

 

 

- dječaci koji igraju za RK PPD Zagreb (a upućeni su tamo od strane RŠ Vučići i imaju potpisane Ugovore o sportskom usavršavanju) će u školskoj godini 2017./2018. biti i dalje članovi RŠ Vučići s svim njihovim pravima i obvezama

  

 

 - dječaci koji igraju za RK Pavleki (a upućeni su tamo od strane RŠ Vučići i imaju potpisane Ugovore o sportskom usavršavanju) će u školskoj godini 2017./2018. biti i dalje članovi RŠ Vučići s svim njihovim pravima i obvezama

  

 - dječaci koji igraju za MRK Sesvete (a upućeni su tamo od strane RŠ Vučići i imaju potpisane Ugovore o sportskom usavršavanju) će u školskoj godini 2017./2018. biti i dalje članovi RŠ Vučići s pravima i obvezama prema klubu

 

 

 

  

  

 

 Poštovani roditelji !

 

Financijska kriza koja je pritiskala ovo društvo nažalost sve više stišće i nas u rukometnoj školi. Od onog smješka i potpore našem entuzijazmu i želji da što većem broju djece približimo sport i usadimo ljubav prema rukometu kakvu mi imamo (kada smo dobijali besplatne termine ili termine po izuzetno povoljnim cijenama)... sada svi na nas gledaju kao neku profitabilnu organizaciju.

 

Od studenog 2015. neke dvorane su nam samoinicijativno povećale cijenu sata iznajmljivanja termina (kao npr. OŠ Vukomerec sa 60,00 na 100,00 kn, a OŠ A.Stepinca sa 76,00 na čak 190,00 kn/sat...)

 

Ako tome dodamo već uobičajenu praksu da se nakon par mjeseci prorijedi broj polaznika, pogotovo onih koji redovno podmiruju svoje obveze – dolazimo do stanja u školi koje je identično hrvatskoj ekonomiji. To sa dosadašnjom cijenom od 150,00 kn mjesečno koju imamo još od 2013. nikako nismo u mogućnosti pokrivati.

  

Stoga su Izvršni odbori RŠ Vučići na svojoj 31. sjednici, te RŠ VG Vučići 2014 na svojoj 5. sjednici održanima u četvrtak, 31.12.2015. donijeli Odluku o promjeni cijena članarina rukometne škole koja će se primjenjivati u RŠ Vučići i RŠ VG Vučići 2014. od 01.02.2016.:

 

- upisnina za pojedinu školsku godinu se povećava

  sa 100,00 na 150,00 kn

- mjesečna članarina se povećava

sa 150,00 na 200,00 kn

- drugo dijete iz iste obitelji plaća

75% članarine, tj. 150,00 kn

- treće, četvrto... dijete iz iste obitelji u istoj školskoj godini je

oslobođeno plaćanja članarine

jednokratna uplata za cijelu školsku godinu

(upisnina+članarina s popustom)

iznosi 1.800,00 kn

- srpanj i kolovoz će i dalje ostati mjeseci u godini u kojima se ne naplaćuje članarina

 

Ovim korekcijama vjerujemo da ćemo uspjeti pokriti naš rad u ovoj i idućim školskim godinama, te da ćemo moći u nekakvim normalnim okvirima funkcionirati bez negativnih konotacija jer sponzore i donatore je gotovo nemoguće pronaći iako smo poslali zamolbe i projekte na stotine adresa.

 

Ovo je ujedno i zamolba svima koji još nisu podmirili prethodne članarine da isto učine čim prije.

                                                                                        

                                                                                                           

  

  

 


U ova recesijska vremena borimo se sa svim nedaćama koje nosi kriza, ali trudimo se da opet osiguramo što bolje i što kvalitetnije uvjete.

 

Također ponavljamo da i svaki roditelj može biti punopravni član naše rukometne škole plaćanjem godišnje članarine, te samim time i sticanjem svih povlastica i prava koje imaju juniorski članovi (osim naravno treniranja i natjecanja).

 

Stoga pratite i dalje naš web portal gdje ćemo redovito objavljivati sve informacije i zanimljivosti. 

 

 

 

Zainteresirani se mogu doći i upisati u našu rukometnu školu na terminima treninga tijekom cijele školske godine.

 

NA UPIS BUDUĆI POLAZNIK MORA DOĆI U PRISUSTVU RODITELJA !

 

   

Pri upisu treba znati slijedeće podatke : 

   

- OIB roditelja i polaznika  

 - kontakt podatke djeteta i roditelja    

- podatke o školi 

- eventualna ograničenja u tjelesnoj naobrazbi polaznika

   

Prilikom upisa roditelj : 

 

- ispunjava osobni karton polaznika  

- potpisuje Ugovor o športskom usavršavanju    

- uplaćuje upisninu u program školske godine 2018./2019.

  

Za vrijeme upisa treneri RŠ Vučići :

 

 

- obavljaju antropometrijska mjerenja polaznika

 

- fotografiraju polaznika za osobne kartone, iskaznice i web

 

- ukoliko je moguće obavljaju i inicijalna testiranja polaznika

 

Nakon upisa u RŠ Vučići, polaznik će u najkraćem roku dobiti člansku iskaznicu kojom ostvaruje sve pogodnosti i popuste kod sponzora i pokrovitelja rukometne škole.