dječaci 2010.

Ante Cigić, David Vrbanić, Donat Nanay, Fran Lucić, Jakov Mužić, Luka Pehar, Lukas Čubrić, Marko Trutin, Noa Runjavec, Petar Osmokrović i Vid Rauh Petrović.

  

 

Već tradicionalno svakog zadnjeg vikenda u svibnju idemo k našim prijateljima u Pisarovinu na mini turnir. Tako je bilo i ove godine kada smo došli s generacijom 2010., koja ipak nije bila u najjačem sastavu jer tri najbolja igrača te generacije (Jurišić, Medić i Čović) su išla s 2009. godištem u Sloveniju. 

 

 

 

Možemo biti zadovoljni s onim što su dečki u Pisarovini pokazali. Trema u prvoj utakmici je učinila svoje i uz puno zapucanih zicera minimalno su izgubili od Gorice. Nakon toga je uslijedilo "buđenje" i uz odlične role prije svega Nanaya, Trutina i Runjavca smo ostvarili dvije pobjede protiv Jamnice i Mladosti.

 

Mišljenja smo, da uoliko se potrude (prvenstveno roditelji koji bi trebali u njih uložiti malo više angažmana i dovoditi ih na barem još 1-2 treninga u tjednu) ovo je nova obećavajuća generacija Vučića.

Neki od njih će već na kampu s većim brojem treninga pokazati i veći napredak... ostali s 2 treninga tjedno samo u "svojoj" dvorani će ipak sporije i teže napredovati... pucati na svoj gol, dodavati protivniku, gađati golmane i tribine i sl.... a smatramo da mogu puuuuno više i bolje.

Inače će ostati samo razigrani mališani kao ovi gore na fotografiji s turnira...

 

 

Pisarovina, 25.05.2019.